Μετάβαση στο περιεχόμενο Μετάβαση στο υποσέλιδο
εταιρικη παρουσιαση

Η εταιρεία ΛΙΑΚΟΣ ΨΥΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΙΚΕ - LCC IKE (τέως Λιάκος Ψυκτικά Συστήματα) δραστηριοποιείται από το 1959 στον τομέα της Βιομηχανικής και Επαγγελματικής Ψύξης. Ιδρύθηκε από τον κ Χαράλαμπο Λιάκο, αναπτύχθηκε από τα παιδιά του και διευθύνεται από το ισχύον νομικό εκπρόσωπο της εταιρείας, τον υιό, Ευάγγελο Λιάκο. Έκτοτε συνεχίζει να επεκτείνεται και να αναπτύσσει ισχυρές συνεργασίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η πετυχημένη πορεία της, την οδήγησε στη μετεγκατάσταση της σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη βιομηχανική περιοχή της Θήβας, το 2009, διατηρώντας την έδρα της στην Αθήνα. Βρίσκεται σε μια περιοχή κάλυψης των 1.000 m2, διαθέτει εγκαταστάσεις επεξεργασίας, έναν εκθεσιακό χώρο και τα γραφεία της διοίκησης, όλα τα απαραίτητα θεμέλια για την ανάπτυξη των σύγχρονων τεχνολογιών στους τομείς εφαρμογών ψύξης, εξοπλισμένες εγκαταστάσεις παραγωγής και μεταποίησης.

80808080
απο το
εξελιγμενη τεχνολογια ψυξησ

Η Λιάκος έχει επενδύσει σε σύγχρονα μηχανήματα και εργαλεία, όλα σχεδιασμένα και κατασκευασμένα με γνώμονα τη λειτουργικότητα και την ασφάλεια.

Λύσεις τελευταίας τεχνολογίας, φιλικές προς το περιβάλλον!

Δευτ. – Παρ.: 8:30 – 16:00 
Σαβ. – Κυρ.: Κλειστα 

δημιουργια λειτουργικων χωρων

Μελέτη - Σχεδιασμός

Στην προσπάθειά μας να διερευνήσουμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας, αναλαμβάνουμε τη μελέτη και το σχεδιασμό του χώρου σας, προσαρμόζοντάς τον στις απαιτήσεις σας.

Προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες του εργοστασίου σας, χρησιμοποιεί συστήματα ψύξης υψηλών προδιαγραφών, με μηχανήματα τα οποία είναι εύκολα και ασφαλή στη χρήση, φιλικά προς το περιβάλλον, που διευκολύνουν την εργασία σας, ώστε να μπορείτε να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας στο εργοστάσιο.

Η Ψυξη στα καλυτερα τησ

Υπηρεσίες

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση και τη μετεγκατάσταση των ψυκτικών θαλάμων και ψυκτικών συστημάτων όλων των τύπων, και προσφέρουμε συμβόλαιο τεχνικής υποστήριξης 24/7, με υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Και φυσικά το όραμα δεν σταματά εκεί …

Η Λιάκος Ψυκτικές Κατασκευές ΙΚΕ συνεχώς αναπτύσσεται, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας σε όλους τους τομείς της ψύξης και βέβαια πάνω απ’ όλα η ΛΙΑΚΟΣ είναι εδώ για να σας προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες.

  • Εγκατάσταση – Μετεγκατάσταση
  • Τεχνική Υποστήριξη
  • Εμπορία
  • Μελέτη Έργου
  • Εργολαβίες
  • Συμβόλαια Σέρβις

Εγγραφείτε για τις ενημερώσεις

elEL