Μετάβαση στο περιεχόμενο Μετάβαση στο υποσέλιδο
0 είδος - 0.00€ 0

Services – Business

υπηρεσιεσ

Συνεργαστείτε μαζί μας

Επωφεληθείτε απο τις υπηρεσίες μας. Είμαστε ειδικοί στον χώρο της Ψύξης.

Σχεδιασμός

Διερευνούμε τις ανάγκες της επιχείρησής σας, σχεδιάζουμε τον εξοπλισμό που ταιριάζει στον χώρο σας και εφαρμόζουμε συστήματα ψύξης για τις υφιστάμενες και τις μελλοντικές σας ανάγκες.

Εμπορία

Εμπορευόμαστε επαγγελματικό και βιομηχανικό ψυκτικό εξοπλισμό, σύγχρονης τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας και φιλικό προς το περιβάλλον. Λειτουργικά και ασφαλή ψυκτικά μηχανήματα που διευκολύνουν την εργασία σας και οργανώνουν καλύτερα το χρόνο σας στο εργαστήριο.

Εγκαταστάσεις

Αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση, εγκατάσταση και μετεγκατάσταση του ψυκτικού σας εξοπλισμού, με όλες τις απαραίτητες Ψυκτικές, Υδραυλικές, Ηλεκτρολογικές, Ηλεκτρονικές και Κλιματιστικές εργασίες. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα οικολογικά ψυκτικά υγρά που δεν περιέχουν FCKW και αποδίδουν χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Τεχνική Υποστήριξη

24ωρη τεχνική κάλυψη από εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό, με υψηλή τεχνογνωσία, και πολυετή εμπειρία στην επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη.

Συμβόλαια Τεχνικής Υποστήριξης

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών στον τομέα των υπηρεσιών δημιουργήθηκαν υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης υπό μορφή συμβολαίου παρέχοντας προνομιακά πλεονεκτήματα. Διαλέξτε το Συμβόλαιο Τεχνικής Υποστήριξης που καλύπτει τις δικές σας ανάγκες και επωφεληθείτε από τα προνομιακά πλεονεκτήματα!

Επιλέξτε το συμβόλαιο που σας ταιριάζει

  • Μηνιαίο
  • Ανά Κλήση
  • Προληπτικού Ελέγχου
  • Εποχιακού Ελέγχου
  • Συμβόλαιο F-Gases and ODS, Καταγραφής και Παρακολούθησης Εξοπλισμού που περιέχει φθοριούχα αέρια του θερμοκηπίου ή /και ουσίες που καταστρέφουν τη στιβάδα του όζοντος, βάσει των Κανονισμών (ΕΕ) 517/2014 και (ΕΚ) 1005/2009

Εγγραφείτε για αποκλειστικές ενημερώσεις

Εγγραφείτε για τις ενημερώσεις

elEL