Μετάβαση στο περιεχόμενο Μετάβαση στο υποσέλιδο

Άρτιστον – Quadro Wall Βιτρίνες

Βιτρίνες Εντοιχιζόμενες Quadro Wall από τη Silfer – Heegen

Ο κύριος Χριστοδούλου, επέλεξε για ακόμα μια φορά τη σειρά με τις Εντοιχιζόμενες Βιτρίνες Quadro Wall που παρέχει στους σχεδιαστές και στους τελικούς χρήστες μοναδικές, πρωτότυπες λύσεις, ιδανικές για να δώσουν μια μοναδική και αποκλειστική ταυτότητα σε οποιαδήποτε ρύθμιση.

Μια φιλοσοφία της οικογένειας HEEGEN, που αναπτύχθηκε για να ανταποκριθεί στις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της, από την οποία προέκυψε η Σειρά Quadro Wall. Σχεδιασμένη όχι μόνο για να εκτελέσει μια τεχνική λειτουργία, αλλά κυρίως, ως συμπλήρωμα στην επίπλωση.

Μια ολοκληρωμένη συλλογή που ενισχύει κάθε μικρή λεπτομέρεια. Ένα αντικείμενο σύμφωνα με τις νέες τάσεις, για κάθε ρύθμιση στην επίπλωση και στη διακόσμηση.

Οι Βιτρίνες Quadro Wall είναι πλήρως εντοιχιζόμενες, με επιπλέον ανανεωμένο και βελτιωμένο LED φωτισμό, με καινούργιο ηλεκτρονικό έλεγχο «ευαίσθητο άγγιγμα» και καινοτόμα διπλά τζάμια «αντί – θαμβωτικά» που απομακρύνουν εντελώς το πρόβλημα του θαμπώματος και της συμπύκνωσης.

Ολόκληρη η σειρά είναι εξοπλισμένη με ψυκτικό σύστημα που χρησιμοποιεί ψυκτικό αέριο χωρίς CFC, με χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο, κατασκευασμένη με ανακυκλώσιμα υλικά και διπλά τζάμια σύμφωνα με το πρότυπο UNI EN 1279.

Όλα αυτά τα νέα χαρακτηριστικά έχουν επίσης το πλεονέκτημα της σημαντικής μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας και, κατά συνέπεια, εξασφαλίζουν σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας.

Το ιδανικό πλαίσιο για κάθε προϊόν που θα διεγείρει τη φαντασία των πελατών σας.

Οι Eντοιχιζόμενες Βιτρίνες QUADRO WALL της Silfer by Heegen προσγειώθηκαν και στην Ελλάδα με μεγάλη επιτυχία!

ΠελάτηςΆρτιστονΠροϊόνταΤούρτες, Πάστες, ΠαγωτόΈτος2018ΤοποθεσίαΧαριλάου Τρικούπη 80, ΑθήναΚοινοποιήστε

Εγγραφείτε για τις ενημερώσεις

elEL