Μετάβαση στο περιεχόμενο Μετάβαση στο υποσέλιδο

Προληπτικό Service Προ Καλοκαιρινής Περιόδου

Συμβόλαιο Προληπτικού Service και τα οφέλη του

Service Ψυκτικού Εξοπλισμού Καλής Λειτουργίας»

Μύρισε Καλοκαίρι! 

Είναι έτοιμος ο εξοπλισμός σας για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των υψηλών θερμοκρασιών; Πιθανώς όχι. Όταν όλα μαζί βαδίζουν σε τέλεια κατάσταση λειτουργίας, η προληπτική συντήρηση γλιστράει συχνά από το μυαλό μας. Γι’ αυτό, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ευγενικά ότι η προληπτική συντήρηση είναι πάντα καλύτερη από την αποκατάσταση της βλάβης.

Για να κάνουμε τα πράγματα πιο εύκολα για εσάς, φτιάξαμε μια λίστα με τα απαραίτητα στάδια συντήρησης που θα πρέπει να τηρείτε σε τακτική βάση. Διατηρήστε ένα τακτικό πρόγραμμα συντήρησης και καθαρισμού του μηχανολογικού σας εξοπλισμού: η συντήρηση και ο καθαρισμός των ψυκτικών σας μηχανημάτων θα πρέπει να βρίσκονται στη λίστα των εξαιρετικά σημαντικών εργασιών του εργαστηρίου σας. Σας συνιστούμε να νοικιάσετε έναν πιστοποιημένο τεχνικό, για να συντηρεί τον εξο πλισμό σας κάθε 6 μήνες ή ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες της παραγωγής σας.

Οφέλη της τακτικής προληπτικής συντήρησης

  • Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας. Είναι εύκολο να είστε ΠΡΑΣΙΝΟΙ με μια μικρή προληπτική φροντίδα.
  • Επεκτείνετε τη διάρκειας ζωής του εξοπλισμού σας στα ιδιαίτερα κρίσιμα μηχανικά μέρη όπως ο συμπιεστής, οι τριχοειδείς σωλήνες και το μοτέρ του ανεμιστήρα του συμπυκνωτή.
  • Αποφύγετε δαπανηρές τεχνικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που προκλήθηκαν από την έλλειψη συντήρησης.
  • Αποφύγετε την ανάπτυξη μούχλας και μολυσμένου πάγου (παγομηχανές – καθαρισμός τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο) και το σχηματισμό αλάτων στον Υγραντήρα σας.
  • Συντηρήστε σωστά τις γραμμές ψύξης ώστε να προφυλάξετε το σύστημα λαδιού, τον τριχοειδή σωλήνα και τον συμπιεστή.
  • Η σωστή στεγανοποίηση της πόρτας (έλεγχος κατάστασης λάστιχων πόρτας), η επιθεώρηση των μεντεσέδων και κλείστρων καθώς και τα κλεισίματα πορτών, ο έλεγχος και η ρύθμιση των αποψύξεων, η παρακολούθηση και η εκ νέου ρύθμιση του θερμοστάτη ανάλογα με τις ανάγκες των υψηλών θερμοκρασιών, όλα αυτά μαζί και τόσα άλλα ακόμα, μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας και αυξάνουν τη διάρκεια ζωής του εξοπλισμού.

Επικοινωνήστε μαζί μας κι ένας συνεργάτης της Liakos Cooling Systems θα επισκεφτεί το χώρο σας για να εκτιμήσει το κόστος προληπτικής συντήρησης του ψυκτικού σας εξοπλισμού.

Με εκτίμηση,

Ομάδα Liakos

Εγγραφείτε για τις ενημερώσεις

elEL